Open Inloop

OPEN INLOOP IN HET HUIS VAN DE WIJK VENLO ZUID DE ZUIDPILAAR:

 

‘Als mensen elkaar helpen gebeuren mooie dingen’

 

Zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen in de eigen buurt. Andere mensen blijven ontmoeten. Je prettig voelen in je leefomgeving. Elkaar helpen.

Bij de open inloop bent u welkom: u kunt zelf bepalen wanneer u binnen loopt, voor een kop koffie, een praatje maken, andere mensen ontmoeten, de krant lezen of deel te nemen aan een activiteit etc.

Bij de Open Inloop bestaatde mogelijkheid om aan allerlei activiteiten deel te nemen. U kunt dan denken aan een kaartje leggen, sjoelen, gezelschapsspellen, wandelen, koken/bakken, schilderen etc…

Binnen de Open Inloop kunt u op maandag en donderdag een zelfgemaakte goed gevulde soep eten en op woensdag een warme maaltijd uit eigen keuken. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met een medewerker van de open inloop, 06 52729081.

Binnen de Open Inloop staan we ook altijd open voor nieuwe initiatieven. De insteek is namelijk om in te spelen op uw behoeften, en dat als uitgangspunt te gebruiken bij het samenstellen van het aanbod in de Open Inloop.

Dus mocht u nog ideeën, of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Tel: 06 52729081

De Open Inloop de Zuidpilaar is geopend op:

Maandag, woensdag en donderdag van 9.30 uur tot 16.30 uur

Adres: Reigerstraat 2, in het Huis van de Wijk de Zuidpilaar,

Telefoonnummer: 077 – 3030625

 

U bent van harte welkom dus loop gerust eens binnen! De koffie en thee staat altijd klaar!